hard.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2002 | 05:28 | מאת: anat

ufffff..... i know u all sleeping right now - this is what i hate most about being so far away - the time diffrence................ such a lauzy day.............. everything goes wrong and no one to share , to ask......... and even the one person i can - is disapointing me...................... i know it is probably confused - sorry.......... i feel confused and lonely.............................. never mind - just had to share it somehow.. anat

09/01/2002 | 06:52 | מאת: שלומי

ענת יקרה, אם את עוד משוטטת בפורום אז ברוכה הבאה ובוקר טוב. מי זה הטמבל שמעיז להעיק עלייך ? מה הוא לא קולט שאת נהדרת ??? תחזיקי מעמד ! מחזיקים לך אצבעות מארץ הקודש ביי

09/01/2002 | 23:54 | מאת: HERA

יקירתי, מה מעיק עלייך? למה שלא תכתבי לי מייל ותשתפי אותי? לא יצא לי להיות פה היום אחה"צ, כי היו לי כמה "ענייני חתולים"... וקפאתי מקור בחוץ.

10/01/2002 | 07:52 | מאת: anat

herush.......,shlomi......... thanks........ well u know - things allways get better after a good sleep..... it was one of these days - everything look so dark and no good selusionto any hting..................... any way - i am much better now - thanks....... shlomi - who said i am so great? anat

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית