היפנוזה וטיפול קצר ל-חרדה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2002 | 01:00 | מאת: יובל

קראתי בעיון רב את פתח הדבר.היות ואני סובל מחרדה להיות ללא מלווה בציבור וכן להיות לבדי במרחק מהביית.רציתי מאוד לדעת אם טיפול היפנוטי או קצר מועד יוכל לעזור לי.בנוגע לטיפול פםיכולוגי קיבלתי דעת מומחה שזה לא מתאים כיון שזה יכול לתת לחרדה לפרוץ יותר.כמו"כ רציתי להבהיר שאני סובל מהחרדה שנה ו4חודשים לאחר 14שנים של ליקוי נפשי.אני מטופל בזיפרקסה וליטיום.תודה יובל

09/01/2002 | 09:28 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יובל שלום אם המליצו לך לא לקבל טיפול בהיפנוזה עדיף אכן שתנסה טיפולים אחרים. בברכה ד"ר אורן קפלן

09/01/2002 | 14:00 | מאת: יובל

שלום ד"ר. ההמלצה היתה על טיפול פסיכולוגי וכאן שאלתי 1האם ט' קצר מועד כן מתאים? 2האם היפנוזה מתאימה לסוג החרדות שהזכרתי? בתודה וברכה יובל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית