המשיח...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/01/2002 | 00:12 | מאת: HERA

למי שלא ראה "חלומות בהקיציס" - חבר'ה המשיח כאן (למרות שהוא לא מטלפן, הוא בא).... ואני אומרת - לא צריך לאשפז את כולם... אפשר לתת להם פריים-טיים בטלוויזיה :-)

09/01/2002 | 06:58 | מאת: שלומי

על מה את מדברת ? תכנית טלוויזיה ? למה לא תספרי לנו על כך יותר לטובת כל אלו שלא ראו ?

09/01/2002 | 23:36 | מאת: HERA

היה אתמול, ב"חלומות בהקיציס" איש נחמד שמכנה את עצמו דניאל (אולי זה באמת השם שלו) שטוען שהוא המשיח... חביב ביותר ולא מזיק.

09/01/2002 | 14:43 | מאת: @

HERA כתב/ה: > > למי שלא ראה "חלומות בהקיציס" - חבר'ה המשיח כאן (למרות שהוא לא > מטלפן, הוא בא).... > ואני אומרת - לא צריך לאשפז את כולם... אפשר לתת להם פריים-טיים > בטלוויזיה :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית