תרופות וטיפולים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 23:43 | מאת: riki

לכבוד פורום פסיכיאטריה היתי רוצה לדעת מה הן התרופות והטיפולים המתקדמים במחלת הסכיזופרניה או יותר מדויק סינדרום מניאקו דפרסיב היות ויש לי מכיר שסובל ממחלה זו וטופל בעבר עם חלידול . כיום מצבו יציב עד כמה שידוע לי אבל היננו יכול לתמודד עם לחץ וצפיפות ועם אנשים ובכלל בחברה , איננו עובד וכמו כן איננו מכיר בעובדה שהוא חולה , הוא חושב שהוא בריא ומסיבות לא מציותיות לחלוטין לא מצליח להשתלב בחברה . היתי מאוד רוצה לדעת האם יש התקדמות בעניין זה מאז החלידול . בתודה ריקי

12/01/2002 | 11:49 | מאת: דר' עמי אבני

ריקי שלום יש התקדמות מסויימת עם תרופות עם פחות תופועת לואי בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית