תשובה לשלומי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 23:32 | מאת: ניקולט

הי, אני לא צרפתיה. נולדתי בארץ. מכיוון שרובנו סבור שהכי טוב זה לשמור על אלמוניות, הצעתי שנספר מאיזה מקום אנחנו. זה נותן איזו שהיא אינפור' אבל עדיין נשארים אלמונים. בי, ניקולט.

09/01/2002 | 00:10 | מאת: HERA

ניקולט, יש עם זה בעיה... נניח ואני אכתוב שאני גרה בתל-אביב (מה שלא נכון, אני דרומית יותר) ויש עוד מישהו מתל-אביב, ישר הדימיון מתחיל לעבוד - כן מכירים? לא מכירים? אולי יש לנו אותו/ה מטפל/ת? אגב, לאנשים שאני שומרת איתם על קשר דרך המייל יש יותר פרטים עליי - זה נראה לי פחות "ציבורי". וגם דרך המייל גיליתי הפתעה... אבל לא ארחיב פה, כי זה לא נוגע רק אליי, אלא גם לעוד מישהו/י מהפורום. אז את מבינה? עדיף לגלות הפתעות שכאלה בפרטיות של המייל... ככה אני חושבת. שלומי'לה (לא שכחתי...) - מה דעתך?

09/01/2002 | 06:26 | מאת: שלומי

הרה'לה, אני חושב שזה נחמד לתת לדמיון לפרוח ולהמציא כל מיני רעיונות. זה באמת נותן מימד חדש. בדרך כלל קשה מאד להיות לגמרי אובייקטיביים. כאן מתייחסים לדעת הכותב נטו. לא לשום דבר אחר. מה שלום החתולים והכלב ? האם ישנם עוד חיות שלא שמענו עליהם ?

09/01/2002 | 07:23 | מאת: שלומי

הפתעה ? עכשיו סיקרנת אותי נורא. אז איך אוכל להיות שותף להפתעה ??

09/01/2002 | 07:14 | מאת: שלומי

או. קיי. אז מאיפה את בארץ ? אני מירושלים. ושוב, אני לא כל כך מבין מה זה נותן לך.

09/01/2002 | 09:19 | מאת: מיכל

הי ירושלמי, יש שלג? קר? פקקים? אויש עכשיו גם אני נורא מסוקרנת מההפתעה של הרה... הרה, תתייעצי עם שותפי ההפתעה ותגלו גם לנו...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית