לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2000 | 07:51 | מאת: גלי

איכשהו נשארתי עם ההרגשה שאני לבד שוב... ניסיתי להשיג אותך בפאלפון מספר פעמים, והשארתי לך הודעה ביום חמישי, ללא תשובה. כל מה שנשאר לי להבין מכך זה שאת רוצה לנצל את האופציה שפתחתי לך ולעזוב. אני מניחה שזה בסדר מצידך, מאחר וכמו שאמרתי כבר כמה פעמים, "נפלתי עליך משום מקום", עם כל הבעיות שלי. חבל רק שאין לך את האומץ להגיד לי את זה. התחמקות היא דרך גרועה. דרך אגב, מצבי מתדרדר, ומתוך יאוש סיפרתי לאחותי על ההקאות. קיוויתי לקבל עזרה או לכל הפחות תמיכה, אבל היא אמרה שאני מגזימה ומכניסה לעצמי שטויות לראש. אני אשלח לך את החוב שלי בימים הקרובים בדואר. תודה שניסית. אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר.

27/11/2000 | 08:17 | מאת: גלי

רק עוד שאלה קטנה, זה משהו שאני עשיתי לא בסדר ??

27/11/2000 | 10:39 | מאת: אופיר

טלי פירדמן לא עולה הרבה לפורום,אני לא חושב שזה אשמתך, תוציאי את זה מהראש שלך אופיר

27/11/2000 | 17:03 | מאת: ד"ר אבי פלד

אני מבקש סבלנות טלי מתעקבת מסיבות שלה היא תחזור ואכפת לה

29/11/2000 | 11:43 | מאת: טלי וינברגר

גלי אני מחכה לטלפון שלך, כפי שקבענו. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית