HERA???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 16:12 | מאת: ליהי

היי נשמתי חמדתי כפרתי... שלחתי לך מייל (ניסיון ראשון היום אחרי שאיתן הסביר לי כמה דברים שיכול להיות ששיבשו את התהליך), האם קיבלתיהו??? טופ.. אני הולכת להיפגש בעוד דקה או שתיים עם הקלסר הנחמד שלי.... LET ME KNOW.... O . K ?

08/01/2002 | 16:48 | מאת: HERA

יקירתי - לא קיבלתי ממך שום מייל :-( אני בודקת לעתים קרובות ומקבלת רק מיילים מאיתן!!! השתלט לי על המייל הבן-אדם :-)

08/01/2002 | 20:13 | מאת: ניר

ודווקא עכשיו יש לך בעיות במייל, איזה בעסה. טוב כשתרימי תראש מהקלסר אז תוכלי לראות מה חדש אצלי.

08/01/2002 | 23:02 | מאת: ליהי

הבעיתיות היא אך ורק עם הרה.. או יותר נכון עם קבלת מיילים ממנה.. חוץ מזה הכל עשר... ו.. דרך אגב.... יש לך הודעה:-))) נ.ב. WELCOME TO THE CLUB :-)))

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית