לניקולט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 14:50 | מאת: נעמי

הי ניקולט, איפה למדת את הטיפול בתזונה? תני לי קצת פרטים אם תוכלי. ואיך עבר עלייך היום הקפוא אתמול? נדבר בהמשך, נעמי.

08/01/2002 | 15:37 | מאת: שלומי

נעמי'לה, רק להרה מגיע הרה'לה ? למה לא ניקולט'לה ? הא ? אלרגית לחתולים ומגדלת אותם ? איך ? בשלט רחוק ? כיף חיים לך ביי

08/01/2002 | 17:06 | מאת: HERA

שלומי'לה (איך אני?) גם אני אלרגית לכל מיני דברים... בכל פעם שאני צריכה לנקות את הכלובים של המכרסמים הקטנים, אני לוקחת חתי שעה לפני כדור נגד אלרגיה. אחותי אלרגית לקרדית אבק הבית = להכל!!! ובכל זאת יש חיות בבית, ובשפע.

08/01/2002 | 23:22 | מאת: ניקולט

הי, למדתי תזונה בבי"ס לרפואה אלטרנטיבית. לגבי מזג האויר, אני או בבית או בעבודה עם חימום. משתדלת לא להסתובב בגשם . אני כמעל לא הולכת ברגל בימים אלו ( פרט לירידה עם הכלבה.) משתדלת להגיע ממקום למקום רק עם המכונית. מה איתך אוהבת את החורף?????. בי, ניקולט.

08/01/2002 | 23:43 | מאת: HERA

כבר יש לך נקודת בונוס אצלי... יש לך כלבה. היא מכונה לצאת החוצה במזג אויר שכזה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית