להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 14:47 | מאת: נעמי

הרה'לה, לא הספקתי לחזור אתמול לפורום אבל הבנתי שגם את הרגשת אתמוחל בקור המקפיא (קשה היה שלא להרגיש בו.). לפי מה שאני מבינה את חיה לך במקום שליו ורגוע ויש לך אהבה גדולה לחיות. גם לי יש חתול מדהים בבית שאני מתה עליו, הוא לא ישן איתי במיטה כי אני אלרגית לחתולים אבל קשה שלא לאהוב אותו ואני מדי פעם סובלת בגלל זה. בכל אופן יקירתי אני מניחה ששרדת את היום המקפיא. זה לא שהיום כבר חם ונעים, אבל פחות קר מאתמול. מה מעשייך היום? מקווה שעובר עלייך יום נעים. תהיי בקשר, נעמי.

08/01/2002 | 16:40 | מאת: HERA

נעמי'לה איך אפשר היה לפספס את הקור? אלינו הגיע הברד רק בשעות הערב המאוחרות... וגם אז זה היה סמלי ביותר... לא משהו שהצטבר. אני חושבת שכן, שאפשר לכנות את השכונה שלנו מקום רגוע (לפחות בעבר), מה לעשות שהפשיעה מגיעה לכל מקום? אומנם אצלנו מדובר באחוזים נמוכים יחסית, אבל כל הגרפיטי - לדוגמא - לא מוסיף... ויש גם פריצות וסמים... לא נורא. ככה זה בחיים. אבל למה להתעסק בדברים עוכרי שלווה? זה לא שחסרות לי בעיות משלי... בחורף, אין מצב שלא יהיה לי לפחות חתול אחד במיטה... הם לא מוכנים לזוז משם (חוץ מהפסקות אוכל ושרותים...) ברגע זה ישנים שם 3 חתולים. לפעמים זה מגיע ל - 6 וקורה גם שהכלבה מצטרפת... ורק לי בקושי נשאר מקום :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית