לסטודנטית לע"ס.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 12:58 | מאת: ניקולט

תודה על ההסבר לגבי "נזעי חשמל". מקודם לא הבנתי למה עושים את הטיפול תחת הרדמה ואחרי ההסבר שלך- הבנתי. אני סבורה שאם המטופלים יבינו שהם "לא אשמים" במצבם ויש איזו בעיה במוח, הם יוכלו להרגיש עם עצמם ועם הטיפולים השונים יותר טוב.

08/01/2002 | 21:33 | מאת: סטודנטית לע"ס

שמחתי לעזור. אני באמת סבורה שיש להסביר לאנשים מדוע בוחרים עבורם בטיפול מסוים, למה הוא טוב, איך פועלות התרופות שהם מקבלים וכו' במקום להנחית עליהם הוראות מגבוה. לצערי הרבה פעמים לצוות אין סבלנות או זמן להקדיש לכך. האם זה נושא שמעסיק אותך?

08/01/2002 | 22:54 | מאת: ניקולט

שלום רב, הנושא לא מעסיק אותי באופן אישי. ראיתי את קן הקוקיה וגם סרטים אחרים שבו הקטעים של השוק החשמלי ממש זעזעו אותי. תמיד חשבתי שזה מין עונש שנותנים למטופל כדי שיכנס לתלם. חשבתי שיש כאן כוונה של רצון להכאיב. כאשר קראתי כאן בפורום על הנושא ראיתי שכל מה שחשבתי לא היה נכון. והבנתי מההסבר שלך ושל יונת שזה בכלל לא מה שחשבתי. ושוב- תודה על ההסבר. ניקולט.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית