שאלה לאיתן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 12:47 | מאת: ניקולט

לאיתן שלום. קודם כל תודה על תשובתך. אבל- אני לא רוצה להיות מוגבלת בשעות. כלומר, שעות הגלישה לא רבות אבל אני רוצה לגלוש בכל שעות היום ולא להגביל עצמי לערבים ולשישי- שבת. איזה "חבילה" הכי כדאית לדעתך?? בתודה מראש- ניקולט.

08/01/2002 | 14:34 | מאת: איתן

ניקולט אם את רוצה לגלוש בלי הגבלה. כרגע יש את חודשי חופשי שבנתיים עולה 99 שקלים לחודש למי שגולש כמוני בערך 8 שעות ביום ולפעמים הרבה יותר. זה שווה, אבל למי שגולש 5 שעות ביום ולפעמים קצת יותר זה לא משתלם. כי זה יקר. תעשי טוב את החישוב שלך כי יצא לך לשלם 198 שקלים לחודשיים+87 שקלים אחזקת קו. וכל זה לפני שהתחלת לדבר בכלל. לי יצא לשלם על אינטרנט בלבד בחודשים שקדמו 300 שקלים בערך. לכן לי זה משתלם לשלם 100 שקלים פחות. תעשי טוב את החישוב שלך לפני שאת ממנת את בזק:))) חצי אגורה לשעה לפי שש פלוס אומרת שלשעה את משלמת 3 שקלים בשעות שצינתי לך קודם כאשר חודשי חופשי אומרת שאת משלמת 3.30 שקלים ליום (חודש של שלושים יום) איתן:) היום תקשיבי ברדיו ברשת ב בשעה 19:00 ידברו על תעריפי השיחות בדיוק שכתבתי לך שמעתי את הפרומו. אני מקווה שתיקראי את זה קודם וכך כל מי שמעוניין

08/01/2002 | 16:13 | מאת: ליהי

אחח איתן היקר והנהדר שלנו... ! :-)))

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית