בעיות שינה ומתח לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 09:38 | מאת: אלון

שלום לכם , עברתי תאונה עבודה לפני כשלוש שנים כאשר 50 קילו נפלו על גבי וראשי חטף חבלה קשה מצאו דימום במוח השמאלי ובצוואר קשיון , ומאז אני סובל מסחרחורות חזקות ואי שיווי משקל - בעקבות הדימום , טיניטוס באוזניים ובעיות פה ולסת - סוגר חזק את השיניים בלילה וכאבים חזקים בלסתות . הבעיה הנפשית הכי קשה היא המתח והלחץ שאני נמצא בו , עברתי כבר מספר טיפולים פסיכולוגיים , הרפיה להורדת המתח - אחלה קלטות של ד"ר אליצור טיפולים אלטרנטיביים ועוד ועוד - הכל היה נפלא ומעודד - אבל המציאות מכה אותי בכל לילה אני לא מצליח להירדם גם שעכשיו אני עובד ועוסק בספורט - , יש לי המון סיוטים ופחדים גם על התאונה אבל יותר מסרטים וכל מיני מחשבות מוזרות לחלוטין שאין לי מושג מדוע הן מתגנבות אלי הגעתי למצב שאני ממש לא סובל לישון ומעדיף כמה שפחות לישון , אני כל הזמן חושב שכך אני אשאר עד סוף חיי - למרות שאני בהחלט מתכוון להמשיך בטיפולים אני ממש מיואש שאני לא מצליח לשנות את המצב . ( לגבי השינה קראתי בעיתון שישנה תרופה בניסוי שמונעת שינה במשך 4 ימים אך ניתן להמשיך בפעילות כרגיל - אולי זה יהיה הפיתרון המתאים בעתיד ?? מודה לכם על תשומת ליבכם .

08/01/2002 | 10:27 | מאת: שלומי

מה ייעצו לך לגבי כדורי שינה ?

08/01/2002 | 23:42 | מאת: יקותיאל מלי

אני לא מימרת להיות מטפלת אני ממלצה לך לעסק בעבודה שתעייף אותך פיזית בעיקראולי זה יעזור לך להרדם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית