בעיה גדולה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 03:33 | מאת: מיקי

שלום לכולם. הבעיה שלי היא שיש לי לחצים וכאבים בחזה ...כל הבדיקות הקרדיולוגיות תקינות.. ןהוסבר לי על ידי 2 קרדיולוגים שאני בריא.... אבל כאן מתחילה הבעיה----אני בכל זאת בטוח שאני חולה לב ואני סובל מזה יום יום כבר שנה מה עלי לעשות בבקשה עיזרו לי..... תודה מקרב לב...

08/01/2002 | 07:18 | מאת: דר' עמי אבני

מיקי נכבדי אם אתה רוצה עזרה אין ברירה גש ליעוץ פסיכולוגי / פסיכיאטרי אם הרופאים אינם רואים בעיה לאורך זמן רוב הסיכויים שתוכל להעזר בשיחות ו/או תרופות תאמין או לא בהצלחה עמי

08/01/2002 | 19:53 | מאת: חורחה

מההנחה שלך כי הבעיה בלב או שישנה בעיה כלשהי והיא הבעיה [ונעזוב בינתיים את האיבחון של מקורה כי אולי... אין היא בלב!]

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית