2 אמיתות על החיים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2002 | 00:01 | מאת: HERA

1. לב רחב ואוהב יכול לשאת אפילו את כעסנו. 2. הסיבה לכך שברק* אינו פוגע באותו מקום פעמיים היא, שהמקום חוסל בפעם הראשונה. * לא התכוונתי לאהוד, אלא לברק של חורף :-).

08/01/2002 | 00:06 | מאת: ליהי

ובנימה מדהימה זו.....(ואו.. את המצאת את זה חכמה שלי...?) אני אפרד ממך בלילה טוב, :-)))

08/01/2002 | 00:08 | מאת: HERA

הגזמת!!! אני לא ממציאה כאלה דברים, למרות שאני מחבבת מאוד את מס' 2. ויש לי ספקות לגבי מס' 1... אבל כשהמייל שלך (או שלי) יהיה תקין, ארחיב בנושא.

08/01/2002 | 08:37 | מאת: שלומי

הי, לגבי 1: - לב רחב יכול לשאת את כעסנו. האם הכוונה שהלב שלנו ישא את הכעס שלנו על אחרים או שלבנו יוכל לשאת את כעסם של אחרים עלינו מבלי שנכנס לברוגז ונוכל להמשיך את מערכת היחסים עם הזולת למרות שהוא כעס עלינו ? לגבי 2: מאד מצא חן בעיני אבל מה הנמשל ? איפה צריך ליישם את זה ?

08/01/2002 | 16:04 | מאת: HERA

הבהרות... 1. הכוונה ללב של מישהו אחר. ז"א, אם למישהו באמת איכפת ממך (לדוגמא) ובאמת אוהב אותך, אז גם אם תכעס עליו מאוד, הוא יסלח. טוב, זה מה שאני חושבת, אבל מכיוון שלא אני המצאתי את זה, אז זה נתון לפרשנויות אין סוף. 2. לא כל אמת על החיים צריך ליישם. אני מחבבת את המשפט הזה, מכיוון שאני ממשילה אותו לחיים שלי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית