הרה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2002 | 23:30 | מאת: ליהי

לאן נעלמת לי?.... (בודקת מייל...?) :-)

07/01/2002 | 23:32 | מאת: HERA

i'm here.... השארתי לך הודעה למטה. נננוווו - אז איך עברו הימים האחרונים, כשלא צריך לרדוף אחרי קורבנות?

07/01/2002 | 23:36 | מאת: ליהי

ואו!... עולם אחר....! אני ממש בעננים, כל יום אני מאושרת יותר..:-) אפילו השפעת שתפסתי ביום שבת לא הצליחה להכניע אותי (סילקתי את החום תוך פחות מ24 שעות)... הרוש... אני עדיין לא מאמינה, כל הזמן אומרת לעצמי.. זה לא יכול להיות, משהו חייב להתפקשש כאן, לא יכול להיות שאין יותר לחפש פציינטים, לחיות בחרדה אם הם יבואו או לא, מה המדריכה תגיד לי וכו וכו.... לא תופסת...! מה שכן... אני ישנה כמו תינוקת בלילה..:-) אחרי שנתיים של חריקות שיניים וסיוטים... אני שינה רגוע, בכיף! דרך אגב.. שלחתי לך מייל לפני רבע שעה בערך.. קיבלת אותו?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית