להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2002 | 12:53 | מאת: נעמי

הרה;לה, אז מה ענינים? מה את אומרת על מזג האווי רהחורפי שתקף את מדינתנו? כמה שאני לא אוהבת חורף, אני נהנית מכל רגע. יש לדעתי חשיבות למצב הזה שמזג האוויר לא נעים כדי להיות בחוץ, ואז אתה מנצל את הזמן להספיק דברים שלא הספקת קודם. חוץ מזה הכי כייף ביום כזה זה לשבת בבית עם כוס שוקו חם ואיזו עוגה או כל דבר מתוק אחר ופשוט להסתכל החוצה. אצלנו ירד המון ברד שהספיק להיערם על הקרקע ומהחלון שלי נראה שגם אחרי שעה עדיין יש ממונ ערימה קטנה. (כנראה שבאמת קרררררררר בחוץ). ומה איתך חברה יקרה? איך עברת את השעות האחרונות של הסופה? מקווה שנדבר בהמשך היום. ביי , נעמי.

07/01/2002 | 16:04 | מאת: HERA

נעמי'לה, אני יודעת שאזור גוש-דן שופע גשמים וברד. אבל דרומה משם (באזור שלנו) בעיקר קקקררר! יש פה מדי פעם גשם, אבל לא רצוף ומאסיבי. טוב, לי מספיק הקור. הייתי בחוץ היום וקפאתי לגמרי. יש לי בחצר כלובים עם חיות - צריך להאכיל אותם, לבדוק שלא נכנס גשם, שיש להם מספיק אפשרויות להתחמם... בקיצור, לא משהו קשה, אבל בקור הזה זה היה אסון. אני בעד החורף, אבל מעדיפה את הסתיו. לא היה לי חשק לצאת מהמיטה... שם חמים ונעים, בעיקר כשכמה חתולים ישנו איתי... הם מחממים מאוד. אבל, כאמור, יש עוד חיות שצריכות יחס... :-). אז אני בטח אהיה פה מאוחר יותר... תזהרי לא לקפוא...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית