לניקולט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2002 | 12:46 | מאת: נעמי

עברו יומיים מאז הייתי בפורום, אבל כמו שנאמר: עדיף מאוחר מאשר אף פעם. אני מקנאה בך על השלווה הנפשית שלך, ועל כל שאת אדם רגוע ושליו. האמת שאצלי זה בתקופות ולפעמים הלחץ מוציא אצלי כל מיני תחושות גופניות שמפריעות לשלווה שלי. חוץ מזה, אם תוכלי לפרט אשמח לשמוע באיזה חלק של הרפואה האלטרנטיבית את עוסקת בעיקר משום שזהו תחום שקרוב אל ליבי ואני בטוחה שבשלבה מסויים בחיי אפנה אליו. אז מקווה שנדבר בהמשך, יום נעים, נעמי.

07/01/2002 | 16:42 | מאת: ניקולט

החלק שאני עוסקת בו הוא: ריפוי בתזונה. כלומר, התאמת דיאטה למחלות שונות. חוץ מזה, טיפול בפרחי באך ובעיות של הפרעות אכילה. אבל, לא עזבתי עדיין את העבודה שלי שהיא בתחום שונה לחלוטין מפני שאני מתפרנסת ממנה יפה והיא מאוד מעניינת . אין לי עדיין אומץ לעזוב את העבודה ולעבור לתחום החדש. לגבי מזג האויר, אני ממש שונאת את הסתיו אבל החורף לא מפריע לי בכלל. את האביב אני ממש אוהבת ומרגישה פורחת בעצמי. להתראות: ניקולט.

07/01/2002 | 17:57 | מאת: HERA

ניקולט, האם אפשר לטפל בהפרעות אכילה באמצעות פרחי באך?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית