איה איתן?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2002 | 12:42 | מאת: מיכל

הי איתן, לאן נעלמת? אתה חסר פה...

07/01/2002 | 12:48 | מאת: יונת

איתן היי את האמת גם אני מרגישה בחסרונך בזמן האחרון ממעט מאוד להיכנס ולהיות שותף מה קורה ? אתה מבואס או מרוגז על משהו ? שתף גם אותנו אנחנו יודעים שאתה בקשר באימייל עם הרה , אז מה ?

07/01/2002 | 15:58 | מאת: HERA

חברות יקרות... איתן הגאון שוב קלקל לעצמו את המחשב... !!!! אנחנו בקשר במייל, אבל לאחרונה איתן מרגיש, שאין לו כל-כך מה לתרום לפורום. או כהגדרתו - "דברים שאני לא כל-כך מתמצא בהם". אז לא לדאוג. ברגע שהוא יסדר את המחשב, אני אבקש ממנו להיכנס לפה.

08/01/2002 | 04:16 | מאת: איתן

אני מודה לכן בנות על התענינות:) זה מחמיא לי:) את האמת טיפלתי בשלושה מחשבים בעת ובעונה אחת. ובשלי רק היום סימתי לטפל. הבעיה במחשב שלי התחילה מיום שישי. ובעצם מאז לא נכנסתי לפורם רק עניתי לאי מיילים או שהורדתי תוכנות שחיפשתי. חוץ מזה כמו שהרה כתבה עד יום שישי לא ראיתי דברים שהיה לי את הידע או הניסיון לעזור לכן פשוט לא עניתי. אני משתדל לענות איפה שבאמת חשוב לי לענות או שיש לי ידע וניסיון. או אם צריך להקשיב. אז שתדעו שאני עדיין פה:))) ושוב תודה על ההתענינות:)) @-----)---- איתן אם תירצו להתכתב לאי מייל אז [email protected] את האי מייל אני בודק כל יום או מקסימום יומיים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית