???????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2002 | 07:54 | מאת: "אור

בזק מבקשת לייקר את תוכנית הגלישה החופשית תמורת תשלום בסיסי קבוע, ולהציע חבילה מוזלת של תשלום קבוע תמורת מספר גדול של שעות גלישה. מחיר חבילת הגלישה החופשית הוא 99 שקל לחודש, והיא צפויה להתייקר לכ-120 שקל לחודש. הבקשה נועדה בעיקר לצמצם בזבוז של שעות גלישה על ידי מנויי התעריף הקבוע, שנמנעים מלנתק את המחשב מהרשת בשעות שבהן אינם גולשים. מקורות בבזק אמרו כי למרות ייקור חבילת הגלישה החופשית, עשויים גולשים כבדים להרוויח משינוי התעריפים שכן תוצע להם חבילה של שעות גלישה רבות במחיר נמוך ממחיר חבילת הגלישה החופשית. ב-2001 חדל הגידול בהכנסות בזק משירותי גלישה באינטרנט להדביק את הירידה בהכנסותיה מתקשורת קולית על גבי הקווים. מספר הדקות שבזק מספקת לגלישה באינטרנט דומה למספר דקות הקול העוברות בקווים, אך ההכנסה מכל דקת שיחה באינטרנט היא כ-10%. בבזק מעריכים כי אם לא יועלו מחירי הגלישה, תימשך המגמה בשנה הבאה. http://dailynews.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=165148

07/01/2002 | 09:03 | מאת: ניקולט

האם לדעתך התעריף הקבוע של 99 ש"ח שעומד להתייקר בקרוב כדאית לגולש חמש שעות ביום, גם בבוקר וגם בלילה ?? בתודה על האינפורמציה, ניקולט.

08/01/2002 | 04:46 | מאת: איתן

ניקולט שלום החבילה הכי טובה למי שגולש כל כך מעט. היא "שש פלוס". כיום. (פשוט הבנתי שהולכים לשנות את החבילות של הגלישה). שש פלוס זה גלישה מהשעה 18:00 ועד 8:00 בבוקר ומשעה 13:00 יום שישי עד ליום ראשון ב 8:00 במחיר של 0.5 אגורות לדקה כאשר יש מחיר מינימום של 23.1 אגורות(אולי קצת יותר) במשך היום מ 8:00 עד 18:00 גולשים במחיר שיחה רגילה. ויש תשלום קבועה של 9.90ש"ח לחודש. איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית