מות גיבורים....ללא מילים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2002 | 07:42 | מאת: "אור

http://images.maariv.co.il/cache/ART231920.html

07/01/2002 | 09:04 | מאת: שלומי

שמעתי ברדיו שהרב לאו התנגד לניתוק המכשירים וגרימת המוות. זו סוגיא לא פשוטה בכלל. כאינסטינקט ראשון ודאי שהלב אומר שצריך לאפשר זאת. למה שבן אדם יסבול ? אבל במחשבה שקולה ומדודה מהראש ולא מהלב, זה לא פשוט בכלל. מה יהיה במקרה ולא מדובר במכונות. מדובר באדם פצוע במדבר. הוא מבקש מחבירו שיירה בו ויסיים את חייו ויציל אותו ממכאוביו. האם גם אז נזדרז לומר לו ללחוץ על ההדק ?

07/01/2002 | 16:14 | מאת: HERA

דעתי בנושא נחרצת, אם כי לא כל-כך מקובלת... למה להכריח אדם סובל לחיות? נתוך נקודת הנחה, שמדובר במחלה שאין לה מרפא, ושהסבל רק יילך ויתגבר.

07/01/2002 | 17:20 | מאת: adi

שלומי, אם הייתי במקום החבר, לא הייתי עושה את זה. אבל זה לא אותו הדבר! כאן קבעו רופאים שהמחלה היא סופנית, בעוד שאדם תמיד יכול להתאושש מהפציעה שלו!!!! עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית