ליונת נזעי חשמל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/01/2002 | 13:44 | מאת: ורוניקה מוריליו

האם מכות החשמל כל כך נוראיות כפי שרואים בסרט במלתעות ??

06/01/2002 | 16:26 | מאת: לי

פשוט כן.........

06/01/2002 | 16:34 | מאת: יונת

לורוניקה שבוע טוב ! כרגע נכנסתי רק לפורום ותשובתי לך : אני לא זוכרת את הסרט מלתעות ועוד הרבה דברים אחרים עקב טיפולי המכות חשמל אבל כן הטיפולים קשים למרות שזה נעשה בהרדמה כללית כשמתעוררים ההרגשה מאוד קשה כאבי ראש כאילו הכניסו לך פטיש בראש גם כל הגוף כואב הרגשת חולשה כאילו כל הגוף קשה כמו אבן אבל קיבלתי כדורים נגד כאבים וגם כדורי הרגעה פנרגאן וכדורי שינה כי בימים שאין טיפול קשה לישון באותו היום של הטיפול כל היום כמעט ישנתי . כמובן שאת הטיפולים עושים באישפוז .הייתי חודשיים מאושפזת אבל כל שישי שבת יוצאים הביתה . אבל למרות הקשיים בטיפולים ואיבוד הזיכרון הטוטלי לתקופה של 3 חודשים עד שהוא חוזר זה היה שווה כי המצב שלפני היה גרוע כל כך שאולי גם לא הייתי חייה היום כי חיפשתי את מותי ולא היה לי בשביל מה לחיות . והיום אני ההפך נלחמת ומתמודדת כדי שחיי יהיו טובים ו. . . בלי כדורים בכלל רק עם שיחות וטיפול בהפרעות אכילה שיש לי . האם זה לא שווה לקבל את החיים בחזרה ?

06/01/2002 | 19:45 | מאת: נטע

יונת שלום, אפשר לשאול מה הביא אותך למצב כל כך קשה של דכאון? כמובן שאינך חייבת לספר אם את לא מעונינת. איך הצלחת לצאת מזה? אני מעריכה מאוד את דרך ההתמודדות שלך אחרי כל מה שעבר עליך. בני אדם כמוך נותנים תקווה לאחרים. נטע

06/01/2002 | 23:05 | מאת: HERA

איזו השוואה - מלתעות??!?!?! אני מקווה בשביל יונת שהיא לא היתה כמו הכריש החביב הזה... :-)

06/01/2002 | 23:15 | מאת: ניקולט

מה הרעיון מאחורי הטיפול במכות חשמל ?? לאיזה בעיות זה עוזר??

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית