אני מחפש מידע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2000 | 09:21 | מאת: אופיר

אני מחפש מידע על "הפרעות פרנואידיות מיוחדות" כמו דה-קלרמבו,קפגרס,פרגולי,שוק יאנג...ואחרים. מישהוא מכיר מקורות,בהם אני יכול לימצוא מידע על ההפרעות האלו ?( חיפשתי ב"פרקים ניבחרים בפסיכאטריה" ו ב "התנהגויות ביזאריות\גבולות ההפרעה הפסיכאטרית", ולא מצאתי הרבה חומר) אני מחפש גם חומר דינמי (בעיקר) על הפרעות מיניות כמו סאדו-מאזוכיזים,פטישיזים,...וכו' (בבקשה על תפנו אותי לפרויד,אותו כבר קראתי,והוא גם קצת מיושן) אם מישהוא מזוגל לעזור לי בזה,אני אשמח מאוד,תודה אופיר

27/11/2000 | 01:20 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלום אופיר, החומר בעברית אינו רב, ואולי כדאי לך להציץ ב'פסיכולוגיה' של אבנר זיו, וב'מין ואהבה' של מסטרס & ג'ונסון. נראה לי שהעניין שאתה מגלה בנושאים אלו דורש העמקה, ולשם כך יהיה עליך לחפש חומר באנגלית. למה שלא תיגש לאחת הספריות האוניברסיטאיות של החוגים בפסיכולוגיה? דרור

27/11/2000 | 06:49 | מאת: אופיר

טיפ:אולי כדי שתוציאו על זה חומר גם בעיברית :-) אופיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית