ל ע ז ר י !!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/01/2002 | 09:14 | מאת: "אור

אור כתב: > ושוב....השאילה המיתבקשת > מה עושים כרגע חולים שנפלו כבר למלכודת?? > האם יש המשך לכתבה?? הי אור. אשמח האם זה קרה לך? אשמח אם תוסיף פרטים. האם הכל סבבה עם הסמים הפסיכיאטרים? עזרי. =========================== אהלן- אני מוכן לספר לך...אבל אחרי שתספר לי מי אתה מה הקשר שלך לנושא?? האם אתה שייך או קשור לסינטולוגייה?? כי ככה ה"חברה" מספרים.... "אור

06/01/2002 | 14:27 | מאת: עזרי

אני סיינטולוג - נכון. זאת האמונה שלי. רק לידיעת ולתיקון חברי הפורום סיינטולוגיה היא דת שמוכרת ככזו ביותר ויותר מדינות (ארה"ב, דרא"פ,איטליה,שודיה ועוד). מישהו כאן העלה את זה אך זה לא רלוונטי לעניין. אני פעיל בעמותה הנקראת עמותת מגן לזכויות אנוש ששמה לה למטרה להגן על תחום בריאות הנפש מהפרות זכויות אדם. העמותה העולמית נוסדה במקור ע"י סיינטולוגיה אך אין היא מתעסקת עם נושא זה והיא בטבעה חילונית לגמרי. סיינטולוגיה הקימה עמותות רבות אחרות גם. העמותה שלנו פעילה מאוד בארץ. ביצענו בשיתוף עם עמותות אחרות גם, מספר הפגנות נגד אשפוז בכפייה. אנו משתתפים בישיבות בכנסת בכל הקשור לזכויות אדם בתחום בריאות הנפש. שיתפנו פעולה עם חברי כנסת בהרצת חוק שמטרתו להגביל את השימוש בסמים פסיכואקטיביים לילדים בבתי ספר ובכלל. מעבר לזה אנו מקבלים פניות על הפרת זכויות מאנשים פרטיים שרוצים להתלונן אך המערכת דוחה את טענותיהם. שלך, עזריאל.

06/01/2002 | 14:41 | מאת: שלומי

מתוך סקרנות, מהם עיקרי הדת הזו ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית