שבוע נפלא לכולכם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/01/2002 | 06:11 | מאת: נטע

בוקר טוב, הימים שלי מתחילים השכם בבוקר ועוד מעט אני יוצאת לעבודה שאני כל כך אוהבת, התחביב שלי שהפך לעבודה שאני מתפרנסת ממנה בכבוד. רוצה לאחל לכולכם שבוע נפלא ורגוע, איזון ושקט לנפשותיכם. נטע

06/01/2002 | 11:09 | מאת: ניר

היי נטע, בוקר טוב, ושבוע מצויין. כמה שזה טוב להתפרנס מתחביב.

06/01/2002 | 13:04 | מאת: נעה חן

חמודה, תחלקי איתנו בשמחה. מה ההובי שהפך לפרנסה ?

06/01/2002 | 14:27 | מאת: נטע

תיאטרון, אהבה אמיתית.

06/01/2002 | 14:28 | מאת: עזרי

תודה. גם לך. שמח שכיף לך. גם לי יש עבודה שאני נהנה ממנה שהיא גם התחביב שלי - תכנות מחשבים. כך שאני מכיר את ההרגשה. ביי.

06/01/2002 | 14:55 | מאת: HERA

שבוע מצויין גם לך. זה נפלא שיש מקום עבודה שאוהבים. גם אני התחלתי להתנדב (בעבר) במקום מסויים, וכשאחת העובדות עזבה החלפתי אותה. אלו היו ימים... :-))) למרות שקרענו את התח....

06/01/2002 | 22:34 | מאת: anat

hi neta................ well u don"t know me but i know u......hhhhhhhhhhhhhh i am kidding i meen that i have read your maessages couple of times - u r a great supportive person................... about the theater - what exactly do u do - r u an acterss or do u help people thrue the acting? anat

07/01/2002 | 07:08 | מאת: נטע

היי ענת, אני מקבלת תמיכה כאן ושמחה שגם אני יכולה לתמוך באחרים. אני שחקנית במקצועי, אך לא עוסקת בתרפיה דרך משחק. אפשר ללמוד תרפיה כזו בלסלי קולג בארץ. יום טוב לך, נטע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית