מעבר חד לנושא אחר...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/01/2002 | 00:08 | מאת: HERA

http://benafshenu.jerusalem.muni.il/psycology/prevent_sueside.htm זה קצת יותר חשוב מכן/לא לקחת תרופות!!!!

06/01/2002 | 00:14 | מאת: עמית

מסתבר, שלמילים אין משמעות אבסולוטית. כמו לשמים, כמו לגשם, כמו לצליל. כמו לתמונה, כמו לנימת קול בתקליט שחוזרת על עצמה ונשמעת לך לגמרי אחרת בכל פעם… זו רק את, יפתי. רק את, ומה שאת מביאה איתך. בכל מקום, את יודעת, תמצאי רק את עצמך. את מה שאת, ואת איך שאת מרגישה כרגע. את יכולה לחפש עד קץ הימים ולא תמצאי אם זה לא מופיע אצלך בפנים ואת יכולה לנסות ולברוח אבל את כבר יודעת – זה לא יצליח. אלו כבר הבהובים אחרונים של גסיסה. את מתרחקת מהן, מהמילים. מהרגשות. את הופכת להיות מה שפחדת, מבוגרת צינית. קרב אליך הרגע, שבו הדבר הנכון לעשות יהיה לקחת הכל, את השנתיים האחרונות כפי שתועדו במילים, ולהפוך אותן לסילון עשן. הגיע הזמן להקיא את הכאב הזה הגיע הזמן להתחיל לחיות באמת, ילדה הגיע הזמן להפסיק לכתוב הגיע הזמן להתחיל לאהוב הגיע הזמן להיות יפה הגיע הזמן להיות לא תלושה הגיעהזמןהגיעהזמןהגיעהזמן הגיע הזמן להיות כמו כולם הבהובים אחרונים ניצוצות דועכים מילים אחרונות לא משנה מה תגידי במילא למילים אין משמעות אבסולוטית זו רק את, מתוקה, רק את ומה שאת מביאה.

06/01/2002 | 00:20 | מאת: HERA

עמית, אני נשבעת לך, שהתרשמתי מזה, כמו שלא התרשמתי כבר הרבה זמן!!! תודה!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית