בחירת מטפל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2002 | 22:27 | מאת: liz

האם מקובל לברר בטיפול דברים הקשורים למיניות עם מטפל גבר? אני שואלת כיוון שנתקלתי בפסיכולוג שגישתו נראית לי מתאימה אבל אני מהססת אם עדיף אולי לפנות למטפלת שהיא אישה. מודה לכם מראש בעד תגובה.

05/01/2002 | 00:27 | מאת: HERA

ליז, אפשר לברר נושאים מיניים עם מטפלים משני המינים. אבל אם את לא מרגישה נוח לדון בנושאים כאלה עם המטפל, כדאי לבדוק למה. אגב, כמה זמן את כבר בטיפול אצלו? אם מדובר בתקופה ארוכה, ונוצר קשר טיפולי טוב, שווה להתגבר על אי-הנוחות.

05/01/2002 | 07:59 | מאת: דר' עמי אבני

ליז שלום 1. כן 2. אם את חשה אי נוחות הוועצי בו ועם עדין את חשה אי נוחות פני לאשה בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית