CIPRAMIL

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2002 | 18:28 | מאת: ציפי

שלום, האם התרופה הזו שייכת למשפחת הפרוזאק? האם כל התרופות נגד דיכאון משפיעות על רמת הסרוטנין? העניין הוא - שפרט לתופעות הלוואי והאפשרות להתמכר אליה (יש הרבה אינפו' באינטרנט) - האם מדובר במצב של HI תמידי, או.... מה בעצם התרופה הזו אמורה לעשות? תודה,

05/01/2002 | 08:00 | מאת: דר' עמי אבני

ציפי שלום 1. כן 2. למה זה משנה 3. נסיוני לא מאשר את הטענות על התמכרות 4. התרופה יכולה לגרום ל HI זמני לרוב אמורה להחזיר אותך למצב הרגיל לעתים מעט יותר בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית