לניקולט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2002 | 16:59 | מאת: נעמי

ניקולט, חשבתי שאני מזקני הפורום, אבל ממך הבנתי שכנראה שאת קצת יותר מבוגרת ממני. האמת, עניין הגיל אינו משמעותי בעיני משום שהאדם שעומד (או יושב) מאחורי הדברים זה החשוב ובעיקר כשמישהו לא במצב הרוח בכי מרומם. גם אני כמוך לא הייתי בטיפול פסיכולוגי, אבל לפני מספר חודשים חשבתי על האפשרות הזו משום שהייתי מאוד לחוצה. "שוטטתי" בפורום ומצא חן בעיני שיש מישהו שאינו שופט וזה נכון הן לגבי אנשי המקצוע והן לגבי המשתתפים האחרים, וקיבלתי תגובות לדברי וזה נתן לי המון כח. ומאז, כמעט בכל יום אני נכנסת לכאן "מקשקשת" עם חברים חדשים וזה מעודד בעיקר כשלפעמים נראה לי שרק לי לחוץ וקשה. אז מה התכנון לסופשבוע? המלצה אישית - ללכת לים ולהנות מהשקט והאוויר הנקי. אז שיהיה לך סופשבוע נעים, ונהיה בקשר. ביי נעמי.

05/01/2002 | 22:47 | מאת: ניקולט

נעמי שלום, זו שנה רביעית שאני לומדת רפואה אלטרנטיבית ומאז- חיי הפנימיים השתנו מאוד. תמיד הייתי אישה רגועה ושלווה אבל מאז לימודי נוסף לי עוד משהו בחיים. מן רוגע ושלווה פנימית , בדרך כלל מצב רוח טוב ויותר סבלנות וסובלנות למשפחה הקרובה וגם לחברים או לאנשים בעבודה. אני מסתכלת על החיים בצורה חיובית יותר ויש לי המון סבלנות לדברים שונים. זה לא קל כי כמו שכבר סיפרתי אני גם עובדת במשרה מלאה אבל כשאוהבים משהו אז זה לא נורא. את החלק במרבי של השבת הקדשתי ללימודים , אני צריכה להגיש עוד שתי עבודות. וסה"כ היתה שבת רגועה שתתן כוח לשבוע הקרוב. יש באמת דברים מאוד מעניינים בפורום הזה ואפשר ללמוד המון רק מקריאה של ההתכתבויות. להתראות- ניקולט.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית