שאלה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2002 | 08:50 | מאת: ליאת

אני מאד סגורה כשאני באה במגע עם אנשים רק כשאני בסביבה הטבעית שלי עם אנשים אהובים ומוכרים, יכול מישהו להתאהב בי, אחרת אנשים חושבים שאני יבשה ושאין מה לדבר איתי. לפעמים אני פוגשת אנשים שאני מתאהבת בהם מאד רק שהם לא שמים לב אלי כי אני כזו. איך אתגבר על הפחד? איך אני אעביר מסר לבחור שיש בי משהו להציע? נ.ב פעם הייתי די שמנה והיום אני רזה - ועדיין חושבת את עצמי כשמנה... זה מוקרן לאנשים אחרים?

04/01/2002 | 16:36 | מאת: HERA

ליאת, מצד אחד, אנשים מסתכלים עלייך ורואים מישהי רזה. מצד שני, את מקרינה את חוסר הבטחון שנובע מתחושתך, שאת עדיין שמנה. ובעצם את משדרת מסרים הפוכים. זה בהחלט יכול לבלבל אנשים. מה "סוגר" אותך בפגישות עם אנשים לא מוכרים? חשש ממה שיחשבו על דברים שאת אומרת?

06/01/2002 | 12:16 | מאת: ליאת

הרה שלום מה שסוגר אותי זה מה שאנשים חושבים כשהם רואים אותי איך הם מסתכלים עלי כשאני אומרת את הדברים אין לי בעיה דרך טלפון - למרות שאם לא אוהבים מי שאני אז כן יש לי בעיה עם זה אני אוהבת שאוהבים אותי ומפחדת שזה לא יקרה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית