תל השומר- הפרעות אכילה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/01/2002 | 19:20 | מאת: מיכלי

הייתי במחלקה בתל השומר להפרעות אכילה- מבוגרים, אובחנתי שם ואמרו לי שבתור התחלה אני צריכה להשתתף בקבוצה פסיכוחינוכית, איזו מן קבוצה זאת? מה היא כוללת? אמרו לי להיות לבינתיים בקבוצת המתנה, וגם מה יש שם לא ממש הבנתי, למרות ששאלתי שוב ....האם המחלקה לא אמורה לתת מעקב של דיאטנית ופסיכולוגית? אני מקווה שיהיה מי שיוכל להסביר לי קצת, מנסיון/ עבודה. מיכלי

03/01/2002 | 19:51 | מאת: יונת

מיכלי היי היתה כאן בפורום בחורה בשם אביב שהיתה עובדת שם אבל כבר הרבה זמן שהיא לא נכנסת . מה שאני יכולה להציע לך שתיכנסי לאתר "תפוז " תעשי קליק על פורומים תגלגלי את רשימת שמות הפורומים עד למטה שם תמצאי כותרת " תמיכה " ותחתיה יש הפרעות אכילה תעשי קליק עליו ושם בפורום הבנות יתנו לך את כל הפרטים שאת רוצה לדעת על תל השומר . כדי להיכנס לפורום את צריכה לפתוח פירטי משתמש ורק אז תוכלי גם את לכתוב שם זה לא כמו כאן שנכנסים חופשי , אבל זה לא בעיה , תנסי בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית