ידיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2000 | 19:57 | מאת: אלי

כאשר אני מדבר אני מרבה להשתמש בידיים כדי להעביר את מסרי ("מדבר עם הידיים"). האם זה אומר משהו לצד השני על תכונותיי ? מדוע ישנם אנשים שמדברים עם הידיים ומה זה אומר עליהם מבחינה פסיכולוגית ? אודה לך אם תענה לשאלותיי ותפנה אותי למאמר שדן בנושא הנ"ל. תודה.

25/11/2000 | 22:31 | מאת: ד"ר אבי פלד

אין מדובר בבעיה פסיכולוגית או אחרת - בד"כ מדובר בתופעה חברתית לדוגמה ידוע שאיטלקים מדברים הרבה בידיים ביחס לגרמנים - גם ישראלים דומים יותר לאיטלקים במובן זה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית