ורוניקה HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/01/2002 | 14:15 | מאת: ורוניקה מוריליו

הרה אמרה: > > תרופות בלי טיפול פסיכולוגי, זה כמו לצלול עם בלון ריק מחמצן. > נכון שיש מקרים שמומלץ במיוחד לקבל תרופות, אבל ברוב המקרים (לא > כולם) התרופות מהוות גיבוי לשיחות. כמובן שזו זכותך לא לבזבז כסף > על שיחות... אבל תרופות במקרה הזה הן פלסטר בלבד על פצע שדורש גם > ניקוז. זו צלקת שמכסה על הזיהום. > ורוניקה עונה במקרה שלי התרופות הספיקו לשחרר אותי מעבדות לחירות

02/01/2002 | 14:40 | מאת: שלומי

ורוניקה, איזה תרופות פלא את לוקחת ?

02/01/2002 | 16:21 | מאת: HERA

את יודעת מה? אני באמת באמת שמחה לקרוא את זה... אני לא יודעת מה הסיבה שהתחלת לקבל טיפול תרופתי מלכתחילה, אבל אם זה עוזר - למה לא? אני לא פוסלת שימוש בתרופות. לפעמים זה באמת המוצא האחרון שנשאר.

02/01/2002 | 23:24 | מאת: ניקולט

אם התרופות עוזרות , ואין להם תופעות לוואי מיוחדות למה לעבור את הסבל של הטיפול הפסיכולוגי/ הפסיכיאטרי ? שלא לדבר על רגשי האשמה שאת מבזבזת כ"כ הרבה כסף . יש אנשים שאומרים "אני נגד תרופות באופן מוחלט" אם זה עוזר, למה לא להשתמש??? כמובן שאיני פוסלת טיפול למי שזה מתאים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית