האם cfs יכול להיות מלווה בהתקפות חרדה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/01/2002 | 01:43 | מאת: אייל-בן 25

לפניי כחצי שנה התגלו אצלי התקפות חרדה . אני מטופל כיום בכדורים למניעת ההתקפות במקביל אני מרגיש נפילות -כוח חדות שבגינם לפעמים אני מקבל את אותם התקפות חרדה כמו כן יש לי סימפטומים שעל פי הבנתי תואמים את הסימפטומים של cfs כגון: א. זכרון שנפגע בטווח הקצר ב. כאשר אני מרגיש חולשה אני יושן מספר שעות רב לפעמים כ18 שעות -20 שעות ולאחר מכן אני מרגיש יותר טוב אך החולשה חוזרת לעיתים קרובות ג. במשך התקופות שאני מרגיש לא טוב אני מרגיש ערפול במחשבה וערפול ויזואלי. שאלתי האם יתכן ככל שcfs יהיה מלווה בהתקפות חרדה , ואם כן איפה ואיך אני יכול לבדוק האם אני חולה במחלה זו.

02/01/2002 | 05:04 | מאת: דר' עמי אבני

אייל שלום 1. יתכן 2. פנה לפסיכאטר שלך והוועץ בו בברכה עמי

02/01/2002 | 05:27 | מאת: שלומי

רבק, אתה לא חושב שחמש בבוקר זה קצת מוקדם מידי לענות לאנשים ? מה קורה , נדודי שינה ?

02/01/2002 | 07:55 | מאת: מיטל

מה זה cfs?

02/01/2002 | 11:47 | מאת: moti

www.cfs.co.il

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית