הקשר בין מחלת לב לבין עבודה בסביבה מלחיצה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2000 | 19:17 | מאת: פאראמדיק

רבותי הניכבדים, אודה לכם מאד אם תוכלו להפנות אותי לעבודות הקשורות לקורולציה בין עבודה בסביבה מלחיצה לבין מחלות לב. באם ידוע לכם גם על עבודות המקשרות בין עבודת משמרות לבין מחלות לב . בברכה, עמית רגב

25/11/2000 | 18:22 | מאת: טלי וינברגר

עמית שלום רב, לא זכור לי כעת מאמר או ספר ספציפי אולם להערכתי תוכל להשיג מידע על נושא זה דרך מחלקת שיקום ב"בטוח לאומי". הם עוסקים שם (העובדים הסוציאליים) גם בשיקום חולי לב שנפגעו עקב עבודתם. אולי שם תמצא את מבוקשך. אם בכל זאת אמצא משהו, אכתוב לך... בהצלחה, בברכה, טלי פרידמן

25/11/2000 | 22:39 | מאת: ד"ר אבי פלד

ראה http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?CMD=search&DB=PubMed

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית