הפסקת טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2000 | 16:49 | מאת: מנחם

שלום לצוות הפורום !!! אני מטופל מזה כשנה וחצי לערך בסרוקסט ,לפני כשבוע החלטתי להפסיק את הטיפול באופן מוחלט וההרגשה הכללית בסדר חוץ מקצת סחרחורות . שאלתי היא האם לאחר הפסקת טיפול ממושך בסרקוסט ישנן תופעות לוואי נקרא להן, כמו שיש כאלה כאשר מתחילים את הטיפול והאם ניתן לדעת ביתר וודאות שהטיפול אינו יעיל עוד לאחר תקופה מסוימת שלא נוטלים את התרופה בין שבוע לשבועיים ? בתודה מראש !!!

25/11/2000 | 22:42 | מאת: ד"ר אבי פלד

מדוע היית צריך את הטיפול? לא מומלץ להפסיק או להתחיל ללא השגחה של פסיכיאטר מפסיקים בהדרגה תחת השגחה אין תופעות לוואי להפסקה תיתכן חזרה של המחלה הבסיסת לאחר ההפסקה - תלוי עם מדובר בארוע ראשון?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית