לשלומי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/01/2002 | 14:51 | מאת: נעמי

שלומי, הבנתי שגם אתה מחפש לקשקש עם מישהו מדי פעם. האמת שעם הרה החיבור מבחינת ההתייחסות לשאלות שלי היה מהיר. אבל ככל שיש יותר אנשים נחמדים שמעודדים ועוזרים בימים קשים הרי זה משובח. אז מה הביא אותך לפורום הזה? וכמה זמן אתה כבר משוטט בו? אם יתחשק לך תענה. יום נעים, נעמי.

01/01/2002 | 15:02 | מאת: שלומי

האמת, אני נמצא במקום עבודה קצת משעמם, אין הרבה מה לעשות אבל צריך להראות עסוק ! מכירה את זה ? אז אני יושב מול המחשב ומשוטט בפורומים השונים. כמובן שאת עבודתי אני עושה , כשיש לי מה לעשות אבל אני גומר מהר ונשאר פנוי. סתם נתקלתי בפורום בטעות וקראתי כמה וכמה דו שיחים. היה מעניין. כל הנושא הפסיכולוגי מרתק, לפי דעתי. ובמה את צריכה עידוד ? מה רע כל כך ?

01/01/2002 | 21:00 | מאת: ניקולט

שלומי, איזה כיף של עבודה הלוואי עלי !!!! חלק ניכר מעבודתי הוא עם קהל כך, שאין אצלי מנוח ואני מקנאה באנשים שיושבים בשקט מול המחשב בלי הטרדות ובלבולי חוח. לנעמי היקרה, מצטרפת גם אני ברצון לעודד ולהקשיב כמיטב יכולתי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית