לדלית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/01/2002 | 10:21 | מאת: שלומי

הי, הבטחת לספר לנו על עצמך ! אז ככה בקוים כלליים, הרי אנחנו נורא נורא רוצים להשאר חסויים. מה אני רוצה לדעת ? הכל ! (מה לעשות, אני כזה סקרן) בקיצור, מה שבא לך.

01/01/2002 | 13:33 | מאת: יונת

שלומי - אנחנו סקרנים לדעת גם עליך . למשל בן כמה אתה ? אם אתה יכול לספר ?מאיזה חלק בארץ , האם אתה בקטגוריה של סבל נפשי כל שהוא , ? ( יתכן וכבר כתבת על עצמך ואני עם הזיכרון הקצר שלי לא זוכרת .

01/01/2002 | 14:01 | מאת: שלומי

יונתקל'ה, אני חסוי , אבא של החסויים !! לא גיל ולא משקל ולא מין ולא גזע. ולא כתבתי על עצמי כלום. ולענין הסבל הנפשי, יש מישהו בעולם הדפוק שלנו שאין לו שיג ושיח עם איזה סבל נפשי כלשהוא ?? עוד לא פגשתי באחד כזה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית