טיפול במגע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2000 | 22:37 | מאת: שרון

האם קיימים בארץ פסיכולוגים קליניים המטפלים בשיטות המשלבות מגע כגון new identity process? והאם שיטת הצעקה הראשונית של ג'אנוב מוכרת כאן? תודה מראש.

25/11/2000 | 13:29 | מאת: בינה

שרון יקרה אינני יודעת על הרבה פסיכולוגים קליניים המטפלים גם במגע, אך יש כמה בתחום הרפואה המשלימה שמטפלים כך, וכן פסיכולוגים שישתלמו בתחומים נוספים פסיכותרפסיטים גופניים שלמדו באנגליה את התחום אם את רוצה שמות של כמה אשמח להעביר לך

25/11/2000 | 17:34 | מאת: שרון

בינה יקרה, אודה לך אם תוכלי לתת לי שמות. בתודה, שרון.

25/11/2000 | 22:44 | מאת: ד"ר אבי פלד

מגע בטיפול פסיכולוגי אמיתי לא מומלץ שיטת צעקה ראשונה למינהם באות והולכות בצעקה לא הייתי הולך לטיפולים לא מוכרים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית