לטלי בקשר לאשפוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/01/2002 | 00:24 | מאת: אלון

שלום תודה על התשובה יש לי הרבה שאלות ודברים שהייתי רוצה לדעת אתחיל באופן כללי 1)האם כל מי שמרגיש צורך יכול להתאשפז באם חפץ בכך למשל בבית חולים ציבורי יש כלל שמי שחוזר למיון פעמיים תוך יממה מתאשפז האם גם בבית חולים פסיכיאטרי זה הכלל? 2)האם מי שהתאשפז מרצונו יכול ללכת מרצונו או שזה כבר לא בידיו 3)במידה ומי שאושפז לא רוצה לקחת את התרופות, ובוחן המציאות שלו שמור, האם כופים זאת עליו?, ואפילו מגיעים לקשירתו? תודה

01/01/2002 | 10:04 | מאת: שלומי

נא עייני בדף הקודם , השארת שאלות בלתי מוגבות בעליל !

01/01/2002 | 10:12 | מאת: לי

הי טלי, בלי שום קשר לנושא זה, איפה את בזמן האחרון יש פה כאלה שזקוקות לכן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית