לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/12/2001 | 16:53 | מאת: דקל

לד"ר אבני שלום וברכה, אודה להתייחסותך להודעותי בעמוד 532 בהקשר לתוכנית "כל בני האדם" ששודרה בערוץ 8 , בפרק הדן בקלות הבלתי נסבלת של האשפוז הכפוי ומעצרי שווא. בברכה, דקל

31/12/2001 | 17:27 | מאת: יונת

דקל - - שוב אני מוצאת עצמי כותבת אחריך . שילשום התוכנית שודרה שוב , ולאחר מכן לא יכולתי לתפקד כל כך הייתי נסערת ומזועזעת איך דברים כאלה יכולים לקרות בארצנו . הפחד שזה יכול לקרות בעצם מחר או מחרתיים גם לי .

01/01/2002 | 16:26 | מאת: דר' עמי אבני

תבדקו את הסטטיסטיקה יש יותר סכוי להעצר ע"י המשטרה או להיות מוכה ע"י בריונים ברחוב בברכה עמי

01/01/2002 | 16:19 | מאת: דר' עמי אבני

דקל שלום למען הסדר הטוב אם אתה רוצה התיחסות אנא צור הודעה חדשה ולשאלות : אם תביט בתגובתי תרה שלדעתי הענינים די מורכבים ושמדובר באזון שאינו מושלם בין טובת החולה לממש את רצונו החופשי כאדם לבין טובת החולה לקבל טפול (ולעתים בדרך גם למנוע דברים שאני בספק אם החולה עצמו היה שלם עמם בעת אחרת) אין לי ממש תשובה אני שמח שאיני שייך (כמעט) למערכת העוסקת באשפוזים כפויים שכן הדילמות קשות ולדעתי ססמאות אינן מספקות במשור המעשי 2. לדעתי אתה שוב מדבר בססמאות התנאים בבתי החולים קשים התקציב נמוך הצוות אינו מספק ואיני בטוח שהקונצפציות הטיפוליות מספקות אני לא חושב שככלל שהבעיה היא צוות אטום שרוצה לפגוע בחולים ממש לא זו לדעתי ראיה שטחית ולא רצינית (ואני מתנצל אם פגעתי בך) 3. מסכים 4. מסכים ולא מסכים - בברכה ואשמח לשמוע עוד עמי

01/01/2002 | 16:35 | מאת: לי

לד"ר אבני. אני שמחה לדעת שעדיין יש פסיכיאטרים כמוך. תמשיך כך. מעריכה אותך מאוד לי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית