להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/12/2001 | 12:31 | מאת: מיטל

היי, הנוכחות שלך בפורום כל כך חשובה, אני כל כך מאוכזבת מבני אדם ומתקשה להאמין שיש אנשים שונים ממה שסובב אותי, אבל את מוכיחה אחרת. אמנם מדובר במיעוט, אבל... (שלא לדבר על כך שגם פה לא חסר שרצים) מיטל

30/12/2001 | 16:56 | מאת: HERA

היי, שרצים יש בכל מקום... השאלה היא כמה מקום אנחנו נותנים להם...? אפשר לענות להם ואז זה ייתמרח... אפשר להתעלם ואז ההודעה שלהם תלך לאיבוד. אפשר גם לבקש ממנהל הפורום שימחק אותה. גם דעתי על המין האנושי ככלל ידועה, אבל יש כמה נציגים שמוכיחים, שאפשר גם אחרת :-))

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית