להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/12/2001 | 23:36 | מאת: נעמי

הרה יקרה, נראה לי שאנחנו יושבות על יד המחשב בשעות שונות וכל פעם משאירות איזה אות חיים אחת אל השנייה. אבל האמת שכייף שיש מישהו שמעלה את מצב הרוח. אני מרגישה בסדר וכבר מספר ימים שאני מרגישה שהתחושות הגופניות לא לוקחות ממני את כל תשומת הלב. אולי קצת נרגעתי אבל באמת היתה לי תקופה מלחיצה ולא נעימה ואז התחושות השתלטו על שאר הדברים. אני מקווה שאת בסדר ומתכוננת לסופשבוע נעים (אל תשכחי אם תשיה שמש, לצאת קצת להעלות את המצב רוח וסתם ליהנות ממנה). בכל אופן יקירתי, באמת תנוחי ותנסי ליהנות ממה שאפשר, אולי איזו גלידה טובה או משהו מתוק שמשפרגם הוא את ההרגשה. (נראה לי שגלידה בשמש זה שילוב מוצלח ביותר)..... אז לילה טוב, ונדבר בהמשך השבוע. (ואולי גם בסופשבוע. תרגישי טוב נעמי.

27/12/2001 | 23:41 | מאת: HERA

היי נעמי, יהיה לי סופשבוע קצת עמוס... אני מקווה שיהיה לי זמן לשמש... יש לי שאלה - מה את עושה בתקופות מלחיצות (כמו שהיתה לך), בשביל לא לתת לתחושות הלא נעימות להשתלט? אני חושבת, שבלי התחושות האלה (או לפחות צמצום שלהן) יהיה לך יותר לעבור תקופות מלחיצות... את הגלידה אני אשאיר למישהו אחר... אני מעדיפה שלא לאכול כאלה דברים... אז שיהיה לילה טוב וםופשבוע רגוע.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית