חרדות ולב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/12/2001 | 23:54 | מאת: לימור

בזמן שהייתי נתונה בחרדה קשה,היו לי פעימות לב מואצות,בבדיקות התגלו צניחות קלות בלב הרופא אמר לי שזה כלום. האם זה נכון? האם זה כלום?

27/12/2001 | 00:46 | מאת: HERA

לימור, אחד מהמאפיינים של חרדה הוא פעימות לב מואצות. כל אדם שסבל מהתקפי חרדה יעיד על כך. אם את עדיין לא שקטה, וכבר לא נתונה בחרדה, גשי לעשות בדיקה חוזרת.

27/12/2001 | 23:38 | מאת: נעמי

לימור, אני מכירה את התחושה הלא נעימה הזו של פעימות לב מואצות וגם אני עשיתי בזמנו בדיקה והכל היה תקין. אז אותי זה הצליח להרגיע כי הבנתי שמזה לא יקרה לי כלום. והיום אם זה מופיע אני מנסה פחות להילחץולי זה מצליח לעזור. מקווה שעודדתי קצת את רוחך, נעמי.

28/12/2001 | 06:39 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, תפקידה של המערכת החושית והרגשית היא להזהיר מפני אובדן איזון, משהו שנמצא בעולם המכני בכל טרמוסטט או גלאי אש. אם הבדיקות הרפואיות הראו שאין כלום, סימן שהארוע המלחיץ נעלם. המערכת שהתריעה - היתה תקינה, וכעת, כשאין משהו מלחיץ, אין צורך לתת את הדעת על מה שהיה, אלא אם כן יש תופעות חוזרות ונשנות כאלו. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

29/12/2001 | 19:06 | מאת: דר' עמי אבני

לימור אנא סמכי על הרופא שלך אם את בספק את רשאית לפנות לרופא (פנימי לב או משפחה) נוסף בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית