פרפר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/12/2001 | 18:31 | מאת: רוזמרי

האם יתכן שהמציאות שלנו היא בעצם חלום שנחלם על ידי פרפר. אולי אנחנו כלל לא קיימים אלא כתוצר של תת ההכרה של אותו פרפר בעת החלימה ???? כי אם זה נכון היקרה כשהפרפר יתעורר ?

26/12/2001 | 18:33 | מאת: תינוק

על פי הנתונים שבידי מדובר בחוצן ולא בפרפר.

26/12/2001 | 18:37 | מאת: ניצב אפללו

אנית לפי הנסיון שלי חושב שאתם מדברים לא לעניין. אדם יכול לחום על פרפר.פרפר לא הוא יצור נחות בסולם האבולוציוני אינו יכול לחלום את המציאות שלנו על אף שאין ביכולתי להוכיח זאת באופן אמפירי. אבלל ככל נראה לי שההשערה הינה בילתי רלוונטית וקלוקלת.

26/12/2001 | 18:57 | מאת: מריה דה לה שמאטע

חברה הצנזורה פועלת בפורום הזה. תוך מספר שעות אתם תעלמו יחד עם הפרפר החלום והתפוח וכל התיחסויותכם בנדון. משטר הסקוריטאטה פועל במלוא המרץ. ראו את הלינץ שעשו פה לערבי האינטלקטואלים הגדולים... שומרי המוסר והתכנים המקובלים.. גועל נפש

26/12/2001 | 23:28 | מאת: טטיאנה

מריה דה לה שמעטס, האם את סתם מתלוצצת או שחסרים לך בגדים?????? יש לי מעיל ושמלה למסור לך. רק שיוסי לא ימחוק לנו.............

27/12/2001 | 00:32 | מאת: HERA

המציאות שלנו יכולה להיות כל-כך הרבה דברים... וכמו שאומרים הסינים... אולי אנחנו חלום של פרפר... או שהפרפר או חלום שלנו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית