להרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/12/2001 | 15:00 | מאת: נעמי

הרה יקרה, לא הספקתי לחזור אלייך אתמול, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם. אז מה זאת אומרת מכינה חומרים ללחם? נכון יש מכשיר שמכין את הבלילה של הלחם אבל זו עדיין התעסקות לא? בכל אופן אני בטוחה שהלחם כבר מוכן ושאפילו נהנית ממנו. אני שמחה שחשבת לצאת קצת לשמש, יצאת בסוף? כי זה פשוט מנקה קצת ת'ראש. בכל אופן אני מקווה שמצב רוחך מרומם יותר היום ונדבר בערב. צ'או בנתיים, נעמי.

26/12/2001 | 15:50 | מאת: HERA

נעמי, על תקחי ללב את ההודעה של "איתן" - זה לא הוא כתב (אני מקווה), אלא מישהו שמנסה לפגוע בו ובאחרים. האופי לחם של היום לא מצריכים התעסקות בכלל, למרות שההתעסקות במטבח היא תרפיה מצויינת בשבילי - אני מוציאה הרבה אגרסיות; הכל מרגיז אותי, אבל אני יוצאת משם סחוטה לגמרי (נפשית), ככה שאחרי זה אני יודעת שיהיה לי קצת שקט בראש לזמן מה... מצב-הרוח שלי לא ברור... אני מניחה שהוא יתייצב יותר לקראת הערב (לא יודעת אם לטוב או לרע), כי זה תלוי במשהו חיצוני... איך את מסתדרת עם כל ה"צרות" שהגוף עושה לך? המצב השתפר קצת?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית