לשלומי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/12/2001 | 23:12 | מאת: אחמד

שלומי אחי תודה על הערתך. אני רגיל למחיקות כאזרח סוג ב' במדינה הזאת אני רגיל למשטר הדיכוי והביזוי ( אל תדאג המודעה הזאת תיכף תמחק). ההאפליה שך הערבים אינה מכוונת ואינה נובעת מרשעות. מקורה בחרדות קיומיות עמוקות של היהודים הישראלים. אבל ישנה הפחיה אחרת ממנה סובלים גם ערבים ויהודים ולה אנחנו לא מודעים בגלל שאמצעי התקורת מהפנטים אותנו ובעקיפים ומונעים מבעדנו להיות מחוברים למציאות. בשנת 48 כשמיטה הבחורים שלכם נלחמו בחזית ואנחנו נטבחנו וברחנו על נפשני ישבו על הברזים ( הכספיים) של המדינה קומץ של משפחות של משפחות שגנבו את כספי התרומות שהגיעו מחו"ל וכספים ציבוריים אחרים ( מידע זו לא מופיע בספרי ההסטוריה אבל כל הסוריון רצני מדע לנכונותו). אותן משפחות מחזיקים ב % 90 של ההון במידנה . המדינה משרתת אותם, הן קונות ומוכרות חברי כנסת שמקדמים את האינטרסים שלהן ( תאמין לי ידע בדוק ) . גם התתתקציב החדש מיועד לסייע להן . המיליונים שנחסכים על חשבון נכים, תושבי הנגב, נשים מוכות, ילדים בפנימיות ,סטודנטים ,זקנים, עולים חדשים עובדרים מהאוצר לכיסים שלהן ומשם לחשבונות לשוויץ. ישנה בריחה של הון מתמדת מהמדינה לח"ול . כסף מהמיסים הנגבים משכירים המרוויחים את לחמם ביושר. אני לא אציין את שמו כדי לא להסתבך אבל ישנו קבלן מוכר אפס מאופס שעשה את הונו מכסף ציבורי ועכשיו מגלגל מילירדים בחו"ל. אז אתה מבין אחי כל העסק הזה של סכסוך יהודים וערבים הוא מפוברק. בגדול רוב היהודים לא שונאים ערבים ותן לערבים תנאים ותקווה לילדיהם ותראה והעסק ירגע . אבל מה המצב הבטחוני המתוח משרת את הנבלות , בחסות החשיכה של אימה ממשיכים לרוקן את הקןפה הציבורית על חשבון המקופחים. ומי אלה המתאבדים הערבים? פסיכים שמרוב יאוש ושנאה מוכנים לקחת אחרים לעולם האמת. הם מפגרים לא קטנים מופעלים על ידי בעלי הון פלסטינאים . החמאס בולשיט הכל משחק מתוכנן. ואם נדבר על מגזרים דפורים ראה מה קורה עם הנשים בארץ יהודיות וערביות. הו אזרחיות סוג ב' כפי שאמר ג'ון לנון ז"ל ... הנשים הן הכושי של העולם.... עובדות קשה, הן אוביקט מיני אמצעי לשיווק מוצרים, מיבאים אותן ממולדבה ישר למכוני ליווי, ואלה שחיות חיים רגילים עול טיפול בילדים והבעל נופל על כתפיהן. אני ערבי פמיניסט ושמאלני. נמאס לי מהזיוף הזה מהגזענות. ישנה גזענות כלפי השונה...נכה, עולה חדש...פועל זר...הומו\לסבי... . באם היה ניתן להעלות על מוקד לא מעט אנשים חמומי מוח מוסתים על ידי מערכת הדיכוי המשרתת את בעלי ההון . כפי שאמרו הרומאים בעת העתיקה .. לחם ושעשעועים ... להרגעת העם. אנחנו נטחנים בגלגלי השיניים של המצוקה הכלכלית והבטחונית והחארות מגלגלים מיליונים. חלקם אפילו כבר לא מתגוררים בארץ אלא בארה"ב ומשיכים לגלגל את הכסף שנגנב מהמסכנים. אני יודע במדינות ערב המצב גרוע יותר. את מי זה מעניין...אני נולדתי כאן לא שונא אף אחד רוצה ליות בשקט ושאחרים יחיו בשקט. איך הגעתי לדעות קיצוניות... מהמחיקות של יוסי רוסמן. הוא עושה את מלאכתו נאמנה אבל המעשה שלו העלה בי אסוציציות של המחיקות של המודעות על ידי המומסד באמצעות זרועות התמנון שלו. מוחקים לנו את החיים ואנוחנו הופכים לרובוטים מתוכנתים לחשוב בדרך מסוימת לאהוד דברים מסוימים לשנוא. אגב באם פסיכיאטר מעיין בהודעתי זו דע לך : אני לא סובל מפרנויה תחשוב מדוע אתה חושב שאני פרנויד אולי אתה משליך אלי את חוסר יכולתך להתמודד עם המציאות המכוערת הזו. אל תמדוד אותי באמצעות הסרגל של הדי.א.ס. אמ 4 . מה יש אתה מופתע שערבי מהגליל יכול להבים בפסיכיאטריה. אתם גם חלק ממערכת הדיכוי באמצעות הכדורים המסמים. אתם חלק ממערכת הדיכוי ללא כדורים אנשים היו מתחרפנים עולים על באריקדות ושורפים את הבאסטיליה.!!!! תחיי האחווה בין העמים תחיי החופש. חברה צאו מהבאזה והדכאון. חלקכם בחרדה ודיכאון היות ולא עומדים בציפיות שהוחדרו לתודעתכם על ידי הגורמים האינטרסנטים בחברת השפע המנוהלת על ידי בעלי ההון. להיות מדוכא וחרד בגלל שלא מגיעים להישגים מקצועיים, לימודיים או כלכליים?? לא חבל?? תראו משקורה הצערכת הקאפיטליסטית קורסת בעולם. תעריכו את עצמכם .. בגלל המעשים שלכם, בגלל מערכת הערכים בה אתם מחזיקים ולא בגלל ההישגים ( גם להשיג בן בת זוג נעשה בדרך שמשיגים מוצר). תאהבו את עצמכם . יהיה אלוהים איתכם ...אהובי הלוואי ותרגישו טוב וכל משאלותיכן יתגשמו... תהיו בריאים ושלווים. באהבה אחמד איש שלום

25/12/2001 | 23:25 | מאת: אחמד

תוספת : מקווה שאף אחד לא יפגע . כתבתי משכתבתי מהבטן ..מהכאב הפנימי המצטבר...ממקום של יאוש והשפלה וללא רצון לפגוע לזולת.

26/12/2001 | 00:24 | מאת: איתן

אחמד אם כל הכבוד לדעות ולמחשבות הפוליטיות שלך ואני מדגיש הפוליטיות . זה לא המקום!!!! כאן זה פסיכולוגיה ופסיכיאטריה ולא פוליטיקה!!! יש פורמים רבים ואחרים בשביל זה. אם תמשיך לגרום להתססה בפורם. אני אבקש באופן אישי למחוק את מה שלא רלוונטי לפורם וזה יהיה אחד מהם איתן

26/12/2001 | 00:19 | מאת: HERA

אחמד, יכול להיות שמה שאתה כותב נכון - מהשורה הראשונה ועד האחרונה... אני יכולה להבין את הכאב והפגיעה שלך. אבל אני מעדיפה שלא להרחיב את התשובה, כי זה לא פורום פוליטי... ואני לא הייתי רוצה שהוא יהיה כזה... אני מסכימה איתך ב- 100%, שיש לציבור בעיה עם מיעוטים בכל אשר הם - עולים חדשים, חריגים, ערבים וכו'... אני לא חושבת שאפשר להאשים מישהו בזה, כי זה מאפיין את האנושות כולה. תיסע להסתובב בין השבטים באפריקה (לא הממוסחרים) ויסתכלו עליך בעין עקומה. למעשה, העלת בו נושא שקשור בכלל לסוצויולוגיה. כי לכל תרבות קשה לקבל תרבות שונה ממנה. וככל שהתרבות מתקדמת, ונעשית נאורה יותר, ככה יותר קשה לקבל חריגות מהנורמה.

26/12/2001 | 00:23 | מאת: ניקולט

לאחמד שלום, תרשה לי "להידחף" לתכתובת בינך לבין שלומי ולהעיר כמה הערות שבאות מהלב ולא מתכוונות לפגוע או להקניט. מה בסך הכל קרה???? יוסי מחק את התכתובת ביניכם - וכאשר שלומי שואל אותו לסיבת המחיקה הוא עונה תשובה לעניין. ואתה - מגיב בחוסר פרופורציה ומוציא מהלב דברים שאתה מאמין בהם והם כואבים לך מאוד אבל אין קשר בינם לבין המחיקה. אחמד יקר, זכותך להאמין ,לכאוב וגם להרגיש מושפל החיים בכלל לא קלים אבל תנסה להפריד בין הזעם שלך לבין מה שקרה פה באמת. רק בריאות --- ניקולטוש

26/12/2001 | 01:38 | מאת: HERA

ניקולט - לפעמים הגבולות בין פגיעה אחת לאחרת מטשטשים...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית