Tourette Syndrome

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/11/2000 | 22:36 | מאת: אלינור

אחיין שלי בן 13. לאחרונה החלו להתגלות הפרעות: הוא מקלל וצועק ללא שליטה. החלו אף להיות לו עוותים מדי פעם. אמרו לנו שכנאה יש לו מחלה שנקראת טורט. הייתי רוצה לדעת עוד פרטים על המחלה וכיצד ניתן לטפל בה. תודה. אלינור

22/11/2000 | 15:22 | מאת: מאיר

כל מה שרצית לדעת על תסמונת טורט ולא העזת לשאול נמצא כאן: http://www.tsa-usa.org/index2.html האתר המקיף ביותר לעניין זה. לגבי טיפול יעיל- צריך ללכת לרופא (פסיכיאטר או נוירולוג) שיש לו ידע וניסיון עם תיסמונת טורט- אולי באתר הנ"ל יוכלו להפנות אותך לרופאים בארץ שמומחים לעניין זה או תנסי לקבל המלצה מאחד היועצים פה בפורום.

24/11/2000 | 12:48 | מאת: ד"ר אבי פלד

נכון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית