דחוףsos!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/12/2001 | 17:58 | מאת: אבלין

שלום דר! הייתי אצל כירורג רופא מש" גסטרו מין נשים בריאות_הנפש וגו, אך כולם הפנו אלייך! ראשית זה נורא דחוף ומכאיב אז אנא הבע רצינותך! אני בבת 15 עוד מעט זה קורא בלילה כשכולם ישנים מתחת לסמיכה אני מתפשטת וחושקת לנגוע ממש מאוננת ורוצה להיות גיבורה מדמה את גופי למטופל שצריך טיפול גסטרו כי אני מתה ליות רופאה כזו! לוחצת חזק על הבטן ארומה מאוננת חזק וממששת את איברי המין תפותחת ארון עזרה 1 ביתי ומשם מה שבה לוקחת: תקעתי נרות גליצרין בתוסיק דחפתי מזרק בלי מחט לפי הטבעת השתנתי בתרבית(הכול מתחת לסמיכה) לוחצת חזק חזק חזק על הבטן וזועקת:זה לא כואב די ממי אין ברירה וגו, ממש אני מכורה לנגיעה ומקווה שזה יפסק! עזור לי ד"ר אנא! תודה רבה אתה תקוותי האחרונה!

24/12/2001 | 16:07 | מאת: נעה חן

ראשית תרגעי, אין כל רע באוננות. זה רע רק אם גורמת לעצמך נזק פיזי עם דברים שאת מחדירה לעצמך ואולי לא תוכלי להוציא....... התקשרי לאחד מקווי המצוקה, למשל ער"ן בתור התחלה. שנית, פני לרופא משפחה. יש עליהם חובת חסיון כך שאין לך מה לדאוג וספרי מה קורה. אפשר להפנות אותך למטפלת דר"כ קופ"ח ללא תשלום, את זכאית לכך. לכולם פנטזיות שונות, שלך היא פנטזיה נוספת. השתדלי לא להזיק לעצמך ע"י החדרת חפצים ושימי לב לא לפצוע עצמך, בברכה נעה חן

25/12/2001 | 19:15 | מאת: אבלין

תודה מתוקה! בעיה נוספת היא פחד בעיה שניה היא לדעת האים את רופא?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית