מבקש ייעוץ של מומחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/12/2001 | 05:19 | מאת: רונן23

שלום רב, יש לי שאלה חשובה שמין הסתם קשה לשאול את הרופא האישי. מהן הסיכונים , אם קיימים, לשימוש (סביר ביותר) בשתיית אלכוהול ונטילת גראס בתקופה בה אני נוטל "סרוקסט" (במינון של כדור ליום) ?????

22/12/2001 | 07:24 | מאת: דר' עמי אבני

רונן 23 למה אי אפשר לשאול רופא ? הוא מחוייב בסודיות רפואית ואם אינך בוטח בו החלף אותו לגופו של ענין אלכוהול וגראס עשויים להחמיר את מצבך הנשפי (שאינך אומר מהו ובעטיו אתה לוקח את התרופות ככל הנראה) שמוש באלכוהול יחד עם סרוקסט צריך להעשות אם בכלל במנון נמוך מאד בהדרגה לא בתקופתת התחלת התרופה לא לנהוג ולא לעשות עבודות מסוכנות לאחר השמוש המשותף כל זה בגדר מידע כללי, ההמלצה היא לא להשתמש כלל כמובן ששמוש בגראס אינו חוקי כך שאיני יכול לייעץ בפורום כזה לגביו. ובכלל - אני חזור להמצלצה רהראשונה כל שאלה כזו לרופא (הטפול בך גם עשוי להפגע בהסתרת מידע) בברכה עמי

22/12/2001 | 10:35 | מאת: ניר

רונן- חובה להיות שמח!הא?.סרוקסט אלכוהול וגראס איזו חגיגה אפשר להצטרף? אולי אתה לא יודע, וגם החברים איתם אתה שותה ומעשן חשיש לא יודעים, שאלכוהול וסמים יוצרים קרקע פוריה לחרדות ודכאון. לדעתי כדאי לך לשקול טיפול אצל פסיכולוג ע"מ להבין למה אתה תלוי במוצרים חיצוניים לצבוע את חייך. מתאר לעצמי שקל לך להאחז בשמועות שגראס זה לא סם,וחבל כי כשתבין יהיה כבר מאוחר.

22/12/2001 | 23:23 | מאת: רונן23

וואו עשיתם ממני נרקומן. אני לא נרקומן ולא אלכוהליסט. אלא רוצה לדעת שבמקרה של איזה אירוע שאני אהיה בו שיהיה יין או איזה ג'ויינט אני אוכל לקחת. לא ברמה יום יומית כמובן, ולא ברמת צריכה אישית כהכרח. אני לא תלוי בזה, ולדעתי כן גראס זה מאוד נחמד, זה לא עושה אותך שמח אם אתה לא יודע להיו שמח לבד. ואלכוהול יותר במובן של יין עם ארוחות. אבל מה זה משנה כן חוקי לא חוקי, אני שואל אם קיימת השפעה שאני צריך לדעת עליה ???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית