סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2001 | 15:34 | מאת: גאי

אני לוקס סרוקסט בכמות גדולה כבר שנתיים.אני מרגיש מצויין ואין לי חרדות שליווי אותי כל החיים. אני בן 46. קבלתי בטחון עצמי, היחסים שלי עם אשתי השתפרו - קודם הייתי שפוט שלה. כל הזמן פחדתי שהיא תעזוב אותי. וגם הייתי רזה. בשנתיים הללו עליתי 15 קילו. האם יש קשר בין השניים בין הסרוקסט וההשמנה. כאמור אני מאוד מרוצה מהסרוקסט (אני לוקח 4 כדורים ביום) אבל ההשמנה הורסת אותי

21/12/2001 | 16:50 | מאת: נטע

גאי, עד כמה שאני יודעת עם הסרוקסט עולה התיאבון וזו באמת כמות גדולה. לא חשבת להפחית בכמות? כדאי לך לעשות כושר ואז בטוח תיראה טוב. תרזה ותהפוך לשרירי. אני שמנתי אבל מיד התחלתי לעשות כושר (בעיקר הליכות מהירות מידי יום) וירדתי במשקל. בהצלחה!

21/12/2001 | 18:14 | מאת: דר' עמי אבני

כן יתכן קשר ניתן לנסות לעבור לתכשיר אחר במידה ודיאטה לא עוזרת עמי

21/12/2001 | 20:39 | מאת: עזרי

כן, זה טוב שאת מרגיש טוב, רק אל תנסה להפסיק את הסרוקסט. שכן סרוקסט זה סם ממכר ואם תפסיק סביר תופעות גמילה כמו של סם רגיל. כמובן שד"ר אבני אינו מעוניין שלא תהיה תלוי בתרופות. זה הלחם שלו - לכן הוא ממליץ במקרה הגרוע על החלפת סם בסם. האם לעד תהיה תלוי בתרופות פסיכיאטריות?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית